Kalveren

Wij zijn gespecialiseerd in het verhandelen van nuchtere kalveren, startkalveren en vette rosé kalveren. Ook hebben we zelf een rosé kalveren bedrijf. Op deze pagina vindt u alle informatie over onze kalverhandel en kalverhouderij.

Kalverenhandel

Binnen de kalverenhandel specialiseren wij ons in de rosé vleesmarkt. We kopen en verkopen zowel nuchtere kalveren, startkalveren en jong en oud rosé kalveren voor de slacht. Door middel van onze goede contacten binnen deze markt zorgen wij voor een kwalitatief goed aanbod en betrouwbare afspraken. Onze standaard is om zware nuchtere kalveren en/of startkalveren aan te bieden waarvan de kwaliteit 100% in orde is tegen eerlijke marktprijzen. Uw slachtrijpe kalveren kunnen wij door onze goede contacten op een betrouwbare manier verhandelen om zo de beste prijs te realiseren.

Kalverhouderij

Ook zijn wij voorzien van een kalverhouderij met ruimte voor 1248 rosé kalveren. Deze plekken zijn verdeeld over 600 plekken opfokruimte en 648 plekken afmestruimte. Zo kunnen we een all-in all-out systeem hanteren op ons bedrijf zonder inbreng van andere bedrijven. Dit houd in dat het kalf als nuchtere binnenkomt en pas het bedrijf verlaat zodra deze slachtrijp is. We proberen in deze sector erg vooruitstrevend te zijn doormiddel van een lagere bezetting per m2 aan te houden, de kalveren op rubberen vloeren te huisvesten, medicijn verbruik sterk te verminderen en energie neutraal te zijn door middel van zonnepanelen en reduceren van gasverbruik.

Betaling

Wij houden van ouderwetse betalingscondities. Betalingen wikkelen wij af binnen 2 dagen na laden. Zonder kortingen of afkeuringen dus weet u waar u aan toe bent. Dit noemen wij eerlijk zakendoen!