Pluimvee

Wij verhandelen allerlei soorten pluimvee, waaronder uitgelegde hennen, ouder/moederdieren en hanen/bruderhaantjes. Deze dieren verhandelen wij door heel Europa in onze, door de jaren heen opgebouwde, afzetmarkten. Doordat wij in meerdere landen en bij verschillende slachterijen actief zijn, kunnen wij u de beste prijs garanderen! Een ander bijkomend voordeel is dat we door de verschillende contacten erg flexibel zijn, om op deze manier altijd de beste service te kunnen bieden.

Planning

Wij plannen graag samen met u. Dit doen we duidelijk en optijd! Wij houden van optijd plannen zodat een vlekkeloze planning te garanderen is. Op deze manier verloopt het hele proces snel, zorgeloos en naar wens. Wij staan ook in noodsituaties voor u klaar om dan ook de beste service te bieden!

Communicatie

Hoe verloopt de communicatie tussen de klant en ons? De communicatie is via korte lijnen direct met ons. Dit houdt in dat er persoonlijk contact is en wij kunnen u in alle situaties direct te woord staan! Wij zijn altijd bereikbaar!

Betaling

Wij houden van ouderwetse betalingscondities. Betalingen wikkelen wij af binnen 2 dagen na laden. Zonder kortingen of afkeuringen dus weet u waar u aan toe bent. Dit noemen wij eerlijk zakendoen!